how it works

Here youHer finner du nyttige tips om hvordan du skal bruke CablesTidy for å få mest mulig glede av produktet.

1. Holde orden på Headset ledningen. 

Når du snurrer  hodetelefon ledningene inn i CablesTidy dekselet, hold skjermen mot håndflaten – og sett   først ledningspluggen inn i aux inngangen. Løft så opp soft coveret slik at du enkelt kan vikle ledningen rundt de to stolpene i Cables Tidy. La det være litt slakk i lendingen før du vikler den rundt, slik at det er lett å ta ut ledningspluggen når du har behov for det. Når du vikler rundt, må du alltid vikle ledningen med solen – det vil si fra venstre mot høyre. 

Når du ikke bruker hodetelefonene kan du ta ut ledningspluggen og skyve den inn under bremmen på softcoveret. Det anbefales å ta ut ledningspluggen av aux inngangen når du ikke bruker hodetelefonene. 

2. Montere CablesTidy som handsfree i bilen. Handsfree Peggen er konstruert slik at den passer i de fleste biler, men avhengig av modell, kan det være lurt å teste og finne den beste løsningen i din bil.  Det beste er å finne et sted der handsfree peggen ikke faller ut selv når bilen kjører på vei hvor den rister. I de fleste biler stikkes Handsfree Peggen inn med et "ben" på hver side av et ventilgitter. Andre  brukere forteller at de har satt inn Handsfree peggen med mothakene mellom ventilgittere. I noen biler er det så stor åpning der man setter inn CD plater at Handsfree Peggen passer.

NB! Vis varsomhet når du tester dette.